Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J11a91r18a 48R93a27n74k

10. 1. 2016 23:08

Pekny, kazdorocni uvahaR^

0 0
možnosti
Foto

Já nevím, že ženský mají pořád takovou potřebu ptát se přístrojů na to jestli vypadají ještě dobře. Proč se prostě nezeptáte nás? ;-)

1 0
možnosti

Napsala jste to skvěle! Skoro mi to připomíná předpověď počasí: venku je krásně slunečno, ale zprávař, který nevyhlédne ven, tvrdošíjně předpovídá zamračeno a déšť, jak to má napsané. Soudě podle Vaší fotky (věřím, že je současná) určitě nejste Miss obezita;-D No, jo ale paní viděla "ve stroji" něco jiného.

Váš závěr - chovat se jako Vaši předci považuji za správný. Protože nejdůležitější pro zdraví je pohoda.

1 0
možnosti
Foto

Pokud budete mít autorko tu možnost, nechte si u nějakého lékaře (ambulantního interního specialisty, ke kterému by vás měl pomocí žádanky doporučit praktický lékař) - změřit pomocí přístroje BCM (vlastní měření se tak trochu elektrosondami přikládanými na tělo podobá EKG) tzv. "suchou váhu". Ta vám po odečtení množství vody v těle (kromě krve) určí, jakou ideální váhu (hmotnost těla) byste s přesností na 100 gramů měla mít.;-)

0 0
možnosti
Foto

A k čemu je to dobré? ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 974x
Jsem studentka, fejetonistka, divadelní kritička a velká milovnice módy. Mám dva blogy, které jsou sice krásné, ale bez čtenářů. A to je škoda a sama si tam návštěvnost nezvednu. Berte prosím mé články s nadhledem, není to kniha životních mouder ani zaručených pravd.